
Порції: 6
Час приготування : 10 хвилин
Інгредієнти:
- Яйця – 6 шт.
- Картопля - 450 г
- Червоний солодкий перець – 2 шт.
- Часник - 2 зубки
- Оливкова олія - 5 столових ложок
- Сіль перець
Приготування:
Перці помити, помістити на деко і збризкати 1 столовою ложкою олії. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Перекласти в пластиковий пакет і почекати, доки охолонуть. Потім очистити від шкірки, видалити серцевину. М'якуш нарізати смужками.
Картоплю очистити, нарізати тонкими кухлями і обсмажити в 3 столових ложках розігрітої олії, часто перевертаючи, 10 хвилин. Приправити сіллю та перцем.
Часник очистити та подрібнити. Яйця збити із сіллю. Додати до картоплі часник, перці та яйця, перемішати та готувати на середньому вогні 10 хвилин. Накрити сковороду тарілкою, повернути на неї омлет. Додати масло, що залишилося, перекласти омлет з тарілки на сковороду і готувати ще 3 хвилини. Злегка остудити, нарізувати|нарізати| невеликими квадратиками.
Смачного!